Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
16/12/2020

Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ INTERSPORT

Η VETA με πολύ μεγάλη χαρά ανέλαβε το απαιτητικό έργο της υλοποίησης ενός νέου concept φυσικών καταστημάτων Intersport, ξεκινώντας με την ναυαρχίδα του καταστήματος στην Ερμού. Ο σκοπός ήταν να κάνει την αγοραστική εμπειρία, ελκυστική στην φυσική διαδρομή που ακολουθεί ο καταναλωτής.

Το πεπειραμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό της VETA ενεπλάκη σε κάθε κρίσιμο στάδιο της κατασκευαστικής διαδικασίας, από την επιλογή της τεχνολογίας και του προσδιορισμού των εργασιών, έως και την τελική συναρμολόγηση και εγκατάσταση του εξοπλισμού στα καταστήματα.

Οι υπηρεσίες μας περιέλαβαν τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την πρωτοτυποποίηση και την παραγωγή των προϊόντων, καθώς επίσης την αποστολή και την εγκατάσταση. Για την υλοποίηση του κατασκευαστικού πλάνου χρησιμοποιήθηκε μια μεγάλη ποικιλία υλικών όπως μέταλλο, ξύλο, πλεξιγκλάς, ύφασμα, ηλεκτρονικά εξαρτήματα και εκτυπώσεις. 

Το τριώροφο κτίριο της Ερμού, έκτασης παραπάνω από 2.400τ.μ., αποτελεί το μεγαλύτερο κατάστημα λιανικού εμπορίου στην Ελλάδα. Σχεδιάστηκαν πάνω από 150 προϊόντα, δημιουργήθηκαν πάνω από 2.550 κατασκευές και πάνω από 30.600 κομμάτια χρησιμοποιήθηκαν σε τουλάχιστον 23 διαφορετικές φάσεις παραγωγικής διαδικασίας.