Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ

Η VETA έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία με την MUEVO, μια καινοτόμο εταιρεία με έδρα την Αθήνα, που εξειδικεύεται στην πρότυπη ανάπτυξη και εγκατάσταση πρωτοποριακών προθηκών μουσείων και έξυπνων εκθεσιακών συστημάτων για πολιτιστικούς χώρους. Αποτελεί δημιούργημα μιας πολυεθνικής ομάδας ταλαντούχων σχεδιαστών, μηχανικών και ειδικών με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα των μουσειακών προθηκών, κατασκευών και εφαρμογών. Σε συνεργασία με την MUEVO, η VETA έχει αναλάβει υψηλών προδιαγραφών έργα που αφορούν σε προηγμένα συστήματα προθηκών για κορυφαία μουσεία της Ευρώπης.   

ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ  

Η εμπειρία της VETA στον τομέα των βιομηχανικών κατασκευών, οι υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, η κάθετα οργανωμένη τεχνική ικανότητα παραγωγής, σε συνδυασμό με την εις βάθος τεχνογνωσία της MUEVO, εξασφαλίζουν καινοτόμες υπηρεσίες και τεχνικές λύσεις σχεδιασμού, παραγωγής και εγκατάστασης για απαιτητικά έργα μουσειακών προθηκών και εγκαταστάσεων.  

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  

H VETA είναι κάθετα οργανωμένη και εξοπλισμένη με τελευταίας γενιάς τεχνολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών και τεχνικών λύσεων που πραγματοποιούνται εσωτερικά. Σε συνεργασία με την MUEVO, κατασκευάζουμε πρωτοποριακές προθήκες και υπερσύγχρονα συστήματα εκθέσεων για λογαριασμό μεγάλων ευρωπαϊκών μουσείων.

ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ  

Στην VETA παρέχουμε ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, τεχνική υποστήριξη καθώς και όλο τον σχετικό εξοπλισμό τον οποίο προμηθευόμαστε από πιστοποιημένους συνεργάτες μας. Εργαζόμαστε σύμφωνα με τις ειδικότερες ανάγκες και τις απαιτήσεις σχεδιασμού. Κάθε έργο που μας έχει ανατεθεί υλοποιείται και ολοκληρώνεται εντός του σφικτού χρονοδιαγράμματος, σύμφωνα με τον αρχικό οικονομικό και τεχνικό σχεδιασμό, σε αυστηρή συμμόρφωση με τις αισθητικές προδιαγραφές καθώς και με τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.  

Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας και τα πιο πρόσφατα έργα μας στον τομέα των μουσείων, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.museumevolution.com  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας