Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.

ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

Η ηλεκτροστατική βαφή αποτελεί σημαντικό στοιχείο της παραγωγικής διαδικασίας καθώς χρησιμοποιείται σε μεγάλο εύρος κατασκευών και προϊόντων. Η 104 μέτρων γραμμή ηλεκτροστατικής βαφής της VETA AEBE εξασφαλίζει ότι η πούδρα καλύπτει ομοιόμορφα μεταλλικές επιφάνειες από χάλυβα, γαλβανισμένο χάλυβα και αλουμίνιο. Οι επιφάνειες προετοιμάζονται με τη χρήση χημικών μεθόδων που εξουδετερώνουν τα ενεργά υλικά. Τα εξαρτήματα υπόκεινται σε μια διαδικασία προ-επεξεργασίας τριών σταδίων, για να εξασφαλιστεί ότι έχουν από-λαδωθεί πλήρως και ότι έχουν επικαλυφθεί με φωσφορικό άλας με αποτέλεσμα την άριστη πρόσφυση της πούδρας. Παράλληλα και ανάλογα με την ανάγκη, η διαδικασία της ηλεκτροστατικής βαφής πραγματοποιείται από ρομποτικά ή τα χειροκίνητα πιστόλια ψεκασμού. 

 

Η VETA ΑΕΒΕ διαθέτει σήμερα 2 μονάδες ηλεκτροστατικής βαφής με μέγιστο μέγεθος τεμαχίου προς βαφή: 

  • 3 μέτρα μήκος, 
  • 1,8 μέτρα ύψος και 
  • 0,6 μέτρα πλάτος. 

Ο πολυμερισμός σε σύγχρονες καμπίνες υψηλών θερμοκρασιών και το έμπειρο, εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, με πιστοποίηση σε εφαρμογές ηλεκτροστατικής βαφής από την Akzo Nobel, εγγυώνται την ανθεκτικότητα και την ομοιομορφία στο χρωματισμό του εξαρτήματος. Οι ηλεκτροστατικές βαφές είναι διαθέσιμες σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών ενώ χάρη στις πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις, έχουν άριστες μηχανικές ιδιότητες. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας