Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Η διεθνής παρουσία μας

Η VETA AEBE ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ  ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ 

Με την πάροδο του χρόνου, η VETA έχει αποκτήσει διεθνή εμπειρία σε έργα υψηλών απαιτήσεων, σε διεθνές επίπεδο, τόσο ως  υπεργολάβος μεγάλων κατασκευαστικών έργων όσο και ως απευθείας συνεργάτης μεγάλων πολυεθνικών ομίλων και εταιρειών. 

Η VETA ΑΕΒΕ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ 10 ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ή ΜΕΣΩ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ 

Με τη  διεθνή μας παρουσία, διασφαλίζεται ότι οι πελάτες μας θα έχουν άμεση πρόσβαση σε όλο το φάσμα υπηρεσιών βιομηχανικής παραγωγής που παρέχει σήμερα η VETA . Στο πλαίσιο αυτό υλοποιούμε μια συνεκτική πολιτική συνεργειών, έχοντας αναπτύξει ένα διεθνές δίκτυο συνεργατών, διασφαλίζοντας την άμεση επαφή με τους πελάτες μας. Εξυπηρετούμε ποικίλους βιομηχανικούς κλάδους και τομείς της οικονομίας και εκτελούμε διαφορετικούς τύπους και όγκους παραγγελιών, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. 

  

ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ – ΤΟΠΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 

Οι εκτός συνόρων στρατηγικοί μας συνεργάτες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ομάδας μας και έχουν ενεργό ρόλο στην επίτευξη του οράματός μας, καθώς αποτελούν τους πρεσβευτές της κουλτούρας μας σε διεθνές επίπεδο.  Η VETA συνεργάζεται στενά με τους εταίρους και συνεργάτες της για να παρέχει υψηλής προστιθέμενης αξίας λύσεις. Προσπαθούμε να προσαρμόζουμε την παραγωγική μας λειτουργία ανάλογα με το τοπικό πλαίσιο αναφοράς, ώστε να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματικά και πιο αποδοτικά στις εκάστοτε ανάγκες. Η τοπική μας παρουσία εξασφαλίζει ότι οι υπηρεσίες μας είναι πάντοτε διαθέσιμες. Λαμβάνουμε υπόψη την γνώμη των συνεργατών μας και επιζητούμε την πολύτιμη για εμάς ενημέρωση και υποστήριξη στην στόχευση μας για συνεχή βελτίωση. Αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας, μαθαίνοντας από τους κατά τόπους συνεργάτες μας τις σχετικά με καλές διεθνείς πρακτικές, τεχνολογικές εξελίξεις και τάσεις της αγοράς.