Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η VETA παρέχει υπηρεσίες βιομηχανικής υπεργολαβίας για επιχειρήσεις και επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου, αναλαμβάνοντας την υλοποίηση σύνθετων εφαρμογών, καινοτόμων συστημάτων ενεργειακής απόδοσης και μοναδικών αρχιτεκτονικών παρεμβάσεων.  Έχοντας  συμμετάσχει σε πλήθος αρχιτεκτονικών έργων έχει αναπτύξει ένα σημαντικό κεφάλαιο εμπειρίας και τεχνογνωσίας.    

ΣΥΝΔYΑΣΜΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ & ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ 

Η ομάδα μηχανικών της VETA  είναι σε θέση να υλοποιήσει μια μεγάλη ποικιλία κατασκευαστικών εφαρμογών όπως εσωτερικές σκάλες, στοιχεία εσωτερικής ή εξωτερικής διακόσμησης κτιρίων, δημιουργικές επενδύσεις προσόψεων κτιρίων αλλά και παντός είδους ελαφριές μεταλλικές κατασκευές.  Το ειδικό τμήμα βιομηχανικού σχεδιασμού της εταιρείας, στελεχωμένο με μηχανικούς που διαθέτουν πολυετή εμπειρία και άρτια κατάρτιση, αξιοποιεί το τελευταίας γενιάς λογισμικό τρισδιάστατης σχεδίασης (3D) και μοντελοποίησης  της VETA ΑΕΒΕ, ώστε να εξυπηρετεί κάθε σχεδιαστική ανάγκη.   

ΕΥΡΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ 

Η VETA ΑΕΒΕ παρέχει σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, εργολάβους και κατασκευαστές ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και τεχνικών λύσεων για κάθε κατασκευαστική ανάγκη.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ 

Το προηγμένο λογισμικό διάτρησης λαμαρινών της VETA ΑΕΒΕ παρέχει πολλαπλές δυνατότητες σχεδίασης. Πρόκειται για μια ειδικά σχεδιασμένη τεχνολογική εφαρμογή που επιτρέπει στους αρχιτέκτονες να δημιουργήσουν προσόψεις κτιρίων με μοναδικά διακοσμητικά σχέδια, περίπλοκα μοτίβα και υψηλής αισθητικής εικαστικές παρεμβάσεις. Παράλληλα, προσφέρει καινοτόμες λύσεις σε ζητήματα που άπτονται του τομέα των “πράσινων” κατασκευών και σχετίζονται με την ενεργειακή αυτονομία, την ηλιακή σκίαση, την διαχείριση θορύβου κ.α.  

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 

Τα εξαιρετικά ελαφρά συστήματα επένδυσης κτιρίων, κατασκευασμένα από διάτρητα υλικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος εντός των κτιριακών εγκαταστάσεων, επιτρέποντας τον φυσικό αερισμό και φωτισμό, διατηρώντας τη σκίαση των χώρων και την προστασία τους από το άμεσο ηλιακό φως. Πρόκειται για καινοτόμες εφαρμογές που διασφαλίζουν την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων και μπορούν να εφαρμοστούν σε πλήθος στοιχείων εξωτερικής επένδυσης ή να συνδυαστούν με ηχομονωτικό υλικό για την ενίσχυση της ακουστικής επίδοσης των χώρων. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας