Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.

ΠΕΡΙΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑΘΜΩΝ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα εισέρχονται δυναμικά στην καθημερινότητά μας, μέχρι το 2040 το 55% όλων των νέων πωλήσεων αυτοκινήτων και το 33% του παγκόσμιου στόλου θα είναι ηλεκτρικά!
Τα κίνητρα για την αγορά επιβατικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων δημιουργούν την ανάγκη για εγκατάσταση συστημάτων φόρτισης σε κάθε είδους εγκαταστάσεις όπως: κατοικίες, χώροι στάθμευσης, σουπερμάρκετ, σταθμοί ανεφοδιασμού.

Στο πλαίσιο αυτό η VETA έχει αναπτύξει στρατηγικές συνεργασίες με σημαντικές εταιρίες στον χώρο των σταθμών φόρτισης αυτοκινήτων.
Από την ιδέα, στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την βελτιστοποίηση των διαδικασιών για την κάλυψη των απαιτούμενων αναγκών η VETA AEBE προσφέρει ολοκληρωμένα προϊόντα, από μικρές κατασκευές έως ολοκληρωμένα συστήματα με σκοπό την δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος φόρτισης μέσω των κατάλληλων υποδομών.

Η VETA ΑΕΒΕ, αποτελεί μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα κοπής και διαμόρφωσης μετάλλου με έδρα την Αθήνα, που από το 1967 εξειδικεύεται στον καινοτόμο σχεδιασμό και την βιομηχανική παραγωγή ειδικών μεταλλικών κατασκευών η οποία εφαρμόζεται σε μία ευρεία κατηγορία εμπορικών και βιομηχανικών συστημάτων όπως: ηλεκτρικοί πίνακες, ερμάρια και πίνακες τηλεπικοινωνιών.

Λειτουργώντας σε συνολικό χώρο εγκαταστάσεων 22.000 τετραγωνικών μέτρων με 3 υπερσύγχρονα ιδιόκτητα βιομηχανικά εργοστάσια, η VETA ΑΕΒΕ είναι σε θέση να προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες στις μεταλλικές κατασκευές, όπως κοπή μεταλλικών ελασμάτων με laser, punching, διαμόρφωση, συγκόλληση, μεταξοτυπία, ηλεκτροστατική βαφή, συναρμολόγηση, αποθήκευση και αποστολή.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας