Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ 

Καθώς η παρουσία της ψηφιακής τεχνολογίας εισχωρεί ολοένα και περισσότερο στην καθημερινότητά μας, ενώ παράλληλα νέα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες δημιουργούνται, αυξάνονται αντίστοιχα και οι ανάγκες του κλάδου της πληροφορικής για προηγμένα μεταλλικά συστήματα και περιβλήματα συστημάτων εξυπηρέτησης, πώλησης και συναλλαγών με το κοινό.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Στο πλαίσιο αυτό, η VETA παρέχει εδώ και χρόνια, με συνέπεια, αξιοπιστία και ασφάλεια καινοτόμα προϊόντα και  κατασκευαστικές λύσεις που απευθύνονται σε τράπεζες, εταιρείες ψηφιακών συστημάτων και λογισμικού, επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών και ψυχαγωγίας αλλά και κάθε είδους επιχείρηση που χρειάζεται ειδικές μεταλλικές κατασκευές και εξαρτήματα για αυτόματα συστήματα πώλησης, πληροφόρησης και εξυπηρέτησης. 

ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 

Σημαντικό ρόλο στη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων τεχνικών και κατασκευαστικών υπηρεσιών της VETA παίζει η μεγάλη εξειδίκευση, η εμπειρία, το εύρος των παρεχόμενων δυνατοτήτων βιομηχανικής παραγωγής και η τεχνική υποστήριξη που παρέχεται στους πελάτες μας από μια ομάδα τεχνικών με υψηλή τεχνογνωσία στο αντικείμενο.  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας