Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Μερικοί από τους συνεργάτες μας που μας εμπιστεύονται το όραμά τους Ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις σας.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Με Σχέδιο και Προσήλωση στον Στόχο. 

Στην VETA πιστεύουμε πως η αξιοπιστία αποτελεί προϊόν συστηματικής προσπάθειας και εμπέδωσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Από το 1967, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε περισσότερους από 5000 συνεργάτες σε 10 και πλέον χώρες. Οι συνεργάτες μας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ομάδας μας και συμμετέχουν ενεργά στην υλοποίηση του οράματός μας.  

Για να υλοποιήσουμε το όραμα σας. Να φέρουμε εις πέρας ακόμη και την πιο απαιτητική σας ανάγκη. 

Με τις μακροχρόνιες συνεργασίες μας στον τομέα της βιομηχανικής υπεργολαβίας, την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου επενδυτικού προγράμματος εκσυγχρονισμού των υποδομών και τις οργανωτικές μεταρρυθμίσεις που δρομολογούμε την τελευταία δεκαετία, διπλασιάσαμε την ικανότητα της βιομηχανικής μας παραγωγής, ενισχύσαμε την διεθνή μας παρουσία και διευρύναμε ριζικά το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας προς όφελος των συνεργατών μας, που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.  

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
 • «Για τη Würth, "ποιότητα" σημαίνει η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Γι' αυτό η επιλογή των προμηθευτών μας είναι καίριας σημασίας. Η VETA είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης που κατανοεί τις ανάγκες μας. Χαρά μας να συνεργαζόμαστε μαζί τους!»
  Würth Hellas SA
 • «Για εμάς η VETA δεν είναι απλός υπεργολάβος, αλλά συνεργάτης. Με καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό, και με διαρκώς αναβαθμιζόμενα μηχανήματα, μπορεί να καλύψει ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Η συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια παραμένει άριστη.»
  VIOLEX BIC
 • «Οι πιο πολλές λύσεις μας είναι custom. Γι’ αυτό οι κάθετες μονάδες και η επαγγελματική τεχνογνωσία της VETA είναι ζωτικής σημασίας για τον σχεδιασμό και τη δημιουργία πρωτοτύπου. Η VETA δίνει πάντα σημασία στη λεπτομέρεια, την ποιότητα και την ταχύτητα.»
  NEST SA
  Στέλιος Καλομοίρης, CEO
 • «Η συνεργασία μας με την VETA βασίζεται σε στενές σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας που εξασφαλίζουν την αξιοπιστία και την από κοινού ανάπτυξη. Η VETA αποτελεί εγγύηση για μια επιτυχή, διαρκή συνεργασία.»
  COCOMAT
 • «Η VETA έχει αποδειχθεί αξιόπιστος συνεργάτης. Βασιζόμενοι στις προηγμένες εγκαταστάσεις και στην εις βάθος εμπειρία της υλοποιούμε επιτυχώς τις ιδέες μας. Άξια αναφοράς είναι η υψηλή ποιότητα και η εξαιρετική επικοινωνία με τους ανθρώπους της VETA.»
  COFFEE ISLAND
 • «Η VETA, μια από τις κορυφαίες εταιρείες βιομηχανικής παραγωγής στην Ευρώπη, μας βοηθά να αναπτύσσουμε συστήματα εκθέσεων και μεταλλικές κατασκευές κάθε τύπου για μουσεία σε όλο τον κόσμο. Είμαστε περήφανοι για τη στρατηγική συνεργασία μας με την VETA!»
  MUEVO
 • «Η VETA είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών και της κατεργασίας υλικού, καθώς ενσωματώνει στην παραγωγή της συγχρονες τεχνολογίες, με παράλληλη προσπάθεια για τη μείωση του αποτυπώματος CO2. Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας!»
  University of Patras