Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.

ΚΟΠΗ ΣΩΛΗΝΩΝ ΜΕ LASER

Η VETA ΑΕΒΕ παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες κοπής σωλήνων με laser, με τα προηγμένα συστήματα Trumpf. Η μέθοδος κοπής σωλήνων με laser είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική και ευέλικτη μέθοδος επεξεργασίας σωλήνων, με εφαρμογή σε πολλούς βιομηχανικούς κλάδους. 

Η τεχνολογία κοπής σωλήνων με laser παρέχει τη δυνατότητα έξυπνου συνδυασμού των πλεονεκτημάτων που προσφέρουν οι κατασκευές από μεταλλικά ελάσματα και μεταλλικούς σωλήνες. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να αντικαθίστανται ή να βελτιστοποιούνται πολλά στοιχεία που κατασκευάζονται παραδοσιακά από μεταλλικά ελάσματα. 

Οι μηχανές κοπής σωλήνων με laser έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν κοπές προφίλ σε στρογγυλούς, τετράγωνους, οβάλ, τριγωνικούς σωλήνες. Επίσης, παρέχουν τη δυνατότητα κοπής με μεγάλη ακρίβεια σε εξαιρετικά πολύπλοκα σχήματα. 

Η κοπή σωλήνων με laser αντικαθιστά τους συμβατικούς τρόπους επεξεργασίας σωλήνων που περιλαμβάνουν εργασίες χάραξης, πριονίσματος, διάτρησης, εξομάλυνσης και διαμόρφωσης. Συνεπώς, εξαλείφονται τα πάγια έξοδα για πόντες, σφιγκτήρες, εργαλεία και ιδιοσυσκευές. 

Περισσότερα τεχνικά στοιχεία 

TruLaser Tube 5000 

Η μηχανή κοπής σωλήνων με laser ελέγχεται από CNC control και ο προγραμματισμός της γίνεται εκτός σύνδεσης με λογισμικό 3D CAD/CAM. Με πλήρως αυτόματη φόρτωση σωλήνων μήκους έως 6,5 μέτρων, αυτόματη επεξεργασία και αυτόματη εκφόρτωση, η παραγωγικότητα της διαδικασίας είναι εξαιρετικά υψηλή. 

Με τον δημιουργικό σχεδιασμό προφίλ κοπής, το κόστος μπορεί να μειωθεί ακόμη περισσότερο σε μεταγενέστερα στάδια παραγωγής, όπου οι σωλήνες μπορούν να διαμορφωθούν και να συνενωθούν εύκολα. Κατά συνέπεια, οι εργασίες συναρμολόγησης απλοποιούνται, εξαλείφοντας την ανάγκη ιδιοσυσκευών και στηρίξεων και μειώνοντας τις απαιτήσεις για συγκόλληση. Το αποτέλεσμα είναι ισχυρότερες σωληνωτές κατασκευές, υψηλότερης ποιότητας που παράγονται πιο γρήγορα και με μικρότερο κόστος. 

 

TruLaser Tube 5000 

Προϊόντα που περιλαμβάνουν μεταλλικούς σωλήνες και προφίλ - από εξοπλισμό καταστημάτων και έπιπλα έως βιομηχανικές εφαρμογές. Οι σχεδιαστές αυτών των προϊόντων στρέφονται όλο και πιο συχνά στην τεχνολογία κοπής με laser, λόγω των πλεονεκτημάτων που προσφέρει. 

 

 

 

Πεδία εφαρμογής 

Έπιπλα 

Η δυνατότητα κοπής κάθε τύπου περιγράμματος σε σωλήνες και προφίλ με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια προσφέρει μεγαλύτερη σχεδιαστική ελευθερία, εξαιρετική λειτουργικότητα και αποτελεσματικές μεθόδους κατασκευής, με τέλεια ευθυγράμμιση ακόμα και σε ανοξείδωτο χάλυβα, με αποτέλεσμα την κατασκευή προϊόντων υψηλής ποιότητας με ελκυστική εμφάνιση. 

Εξοπλισμός καταστημάτων 

Ανάλογα με το έργο, οι ανάγκες του κάθε πελάτη μπορούν να καλυφθούν με τον οικονομικά αποδοτικότερο τρόπο. Η κοπή σωλήνων με laser προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία στον σχεδιασμό και εγγυάται την υψηλότερη αποδοτικότητα, είτε για μεμονωμένα έργα είτε για μαζική παραγωγή. 

 Βιομηχανικές εφαρμογές 

Οι λύσεις αυτοματισμού TruLaser Tube συμβάλλουν επίσης σημαντικά, στον εκσυγχρονισμό της μαζικής παραγωγής εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας.  

Τεχνικά στοιχεία του TruLaser Tube 5000 

  • Μέγιστη εξωτερική διάμετρος κύκλου: 152 mm 

  • Μέγιστο μήκος υλικού σωλήνα: 6500 mm 

  • Μέγιστο μήκος τελικού προϊόντος: 3000 mm 

  • Μαλακός χάλυβας: 8 mm 

  • Ανοξείδωτος χάλυβας: 4 mm 

  • Αλουμίνιο: 3 mm 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας