Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
MORE THAN A METAL MANUFACTURER
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΚΟΠΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΛΑΣΜΑΤΩΝ
Με στόχο την συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και υποδομών της, προς όφελος της εξυπηρέτησης των συνεργατών μας αλλά και για να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις και απαιτήσεις της αγοράς, η VETA ΑΕΒΕ υλοποιεί τα τελευταία χρόνια ένα σημαντικό
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΛΑΣΜΑΤΩΝ
Η διαμόρφωση μεταλλικών φύλλων αποτελεί έναν ιδιαίτερα κρίσιμο τομέα της παραγωγικής διαδικασίας. Η VETA ΑΕΒΕ επενδύοντας σε μηχανήματα διαμόρφωσης τελευταίας γενιάς, καλύπτει τις πλέον υψηλές απαιτήσεις στον τομέα των κατασκευών.
ΚΟΠΗ ΣΩΛΗΝΩΝ ΜΕ LASER
Η πιο ολοκληρωμένη γραμμή κοπής με laser στην αγορά
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΩΛΗΝΩΝ
Η VETA ΑΕΒΕ χρησιμοποιεί υπερσύγχρονες μηχανές διαμόρφωσης σωλήνων, για τη δημιουργία μίας ή περισσότερων κάμψεων και την επίτευξη της επιθυμητής μορφής του τελικού τεμαχίου.
ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ
Με τη συνεχή αναβάθμιση και ανανέωση των τεχνολογικών της υποδομών, η VETA ΑΕΒΕ είναι σε θέση να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις ανάγκες της αγοράς για μηχανουργικές κατεργασίες ακριβείας. Σήμερα διαθέτουμε 9 κέντρα κατεργασίας.
ΤΟΜΕΙΣ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ
ΠΕΡΙΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑΘΜΩΝ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Τα κίνητρα για την αγορά επιβατικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων δημιουργούν την ανάγκη για εγκατάσταση συστημάτων φόρτισης σε κάθε είδους εγκαταστάσεις όπως: κατοικίες, χώροι στάθμευσης, σουπερμάρκετ, σταθμοί ανεφοδιασμού.
ΠΙΝΑΚΕΣ & ΕΡΜΑΡΙΑ
Η VETA παρέχει, επίσης, προσαρμοσμένες λύσεις για εξειδικευμένα περιβλήματα, ερμάρια και ικριώματα που χρησιμοποιούνται κυρίως στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Η VETA παρέχει υπηρεσίες βιομηχανικής υπεργολαβίας για επιχειρήσεις και επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου, αναλαμβάνοντας την υλοποίηση σύνθετων αρχιτεκτονικών εφαρμογών
ΕΠΙΠΛΑ
Με επίκεντρο την απελευθέρωση της δημιουργίας.

ΝΕΑ

01/05/2024
🐣 Καλό Πάσχα! Ευχόμαστε σε όλους να έχετε ξεκούραση και να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις με τη...
Περισσότερα
18/12/2023
Ώρα να ξεκουραστούμε δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Περισσότερα
04/12/2023
Το 5ο The Architect Show θα πραγματοποιηθεί στο Athens Metropolitan Expo στις 08-09/12/2023 και η...
Περισσότερα
04/08/2023
Η ομάδα της VETA δούλεψε σκληρά, οπότε και χρειάζεται καλοκαιρινές διακοπές. Θα γεμίσουμε τις μπα...
Περισσότερα
01/02/2023
Η VETA σας προσκαλεί να μας συναντήσετε στη διεύθυνση: A52 στην Αίθουσα 12.
Περισσότερα
23/12/2022
Είναι πάντα σκόπιμο να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα από τα έργα μας και να απολαμβάνουμε το πνεύμα...
Περισσότερα

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 • «Για τη Würth, "ποιότητα" σημαίνει η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Γι' αυτό η επιλογή των προμηθευτών μας είναι καίριας σημασίας. Η VETA είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης που κατανοεί τις ανάγκες μας. Χαρά μας να συνεργαζόμαστε μαζί τους!»
  Würth Hellas SA
 • «Για εμάς η VETA δεν είναι απλός υπεργολάβος, αλλά συνεργάτης. Με καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό, και με διαρκώς αναβαθμιζόμενα μηχανήματα, μπορεί να καλύψει ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Η συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια παραμένει άριστη.»
  VIOLEX BIC
 • «Οι πιο πολλές λύσεις μας είναι custom. Γι’ αυτό οι κάθετες μονάδες και η επαγγελματική τεχνογνωσία της VETA είναι ζωτικής σημασίας για τον σχεδιασμό και τη δημιουργία πρωτοτύπου. Η VETA δίνει πάντα σημασία στη λεπτομέρεια, την ποιότητα και την ταχύτητα.»
  NEST SA
  Στέλιος Καλομοίρης, CEO
 • «Η συνεργασία μας με την VETA βασίζεται σε στενές σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας που εξασφαλίζουν την αξιοπιστία και την από κοινού ανάπτυξη. Η VETA αποτελεί εγγύηση για μια επιτυχή, διαρκή συνεργασία.»
  COCOMAT
 • «Η VETA έχει αποδειχθεί αξιόπιστος συνεργάτης. Βασιζόμενοι στις προηγμένες εγκαταστάσεις και στην εις βάθος εμπειρία της υλοποιούμε επιτυχώς τις ιδέες μας. Άξια αναφοράς είναι η υψηλή ποιότητα και η εξαιρετική επικοινωνία με τους ανθρώπους της VETA.»
  COFFEE ISLAND
 • «Η VETA, μια από τις κορυφαίες εταιρείες βιομηχανικής παραγωγής στην Ευρώπη, μας βοηθά να αναπτύσσουμε συστήματα εκθέσεων και μεταλλικές κατασκευές κάθε τύπου για μουσεία σε όλο τον κόσμο. Είμαστε περήφανοι για τη στρατηγική συνεργασία μας με την VETA!»
  MUEVO
 • «Η VETA είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών και της κατεργασίας υλικού, καθώς ενσωματώνει στην παραγωγή της συγχρονες τεχνολογίες, με παράλληλη προσπάθεια για τη μείωση του αποτυπώματος CO2. Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας!»
  University of Patras