Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ  

Ο εξοπλισμός των καταστημάτων αποτελεί παράγοντα που επιδρά καθοριστικά στην οργάνωση και την απρόσκοπτη λειτουργία των σημείων λιανικής πώλησης. Το σύγχρονο κατάστημα υιοθετεί λύσεις που συνδυάζουν την εργονομία και την λειτουργικότητα με τον μοντέρνο σχεδιασμό. Η VΕΤΑ παρέχει μια ποικιλία καινοτόμων τεχνικών λύσεων και κατασκευαστικών υπηρεσιών για καταστήματα λιανικής πώλησης που επιθυμούν ευελιξία, αποδοτικότητα και αισθητική. Η λιανική πώληση αποτελεί έναν σταθερά αναπτυσσόμενο τομέα του οποίου η ανταγωνιστικότητα εξαρτάται από τον βαθμό προσαρμοστικότητάς του στις αλλαγές καθώς και από τη συνεχή αναβάθμιση των υποδομών.  

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ  

Η VETA  διαθέτει μια ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών προσανατολισμένων αποκλειστικά στον τομέα του εξοπλισμού καταστημάτων. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας στον χώρο, εξασφαλίζει την ποιότητα των κατασκευών και προλαμβάνει από το στάδιο του σχεδιασμού τυχόν ελλείψεις οι οποίες αντιμετωπίζονται άμεσα ώστε να παραδίδεται ένα αποτέλεσμα βασισμένο στην ανάγκη του πελάτη. Τα πρότυπα ποιότητας και ελέγχου που εφαρμόζουμε στην VETA , σε συνδυασμό με το online συστήμα παραγωγής και την κάθετη οργάνωση της εταιρείας, διασφαλίζουν την μεγιστοποίηση της λειτουργικότητας,  και της αποτελεσματικότητας των κατασκευών με όρους οικονομιών κλίμακας και ταχύτητας παραγωγής και παράδοσης.  

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ 

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ POP / POS ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ 

Η VETA  παρέχει παράλληλα εξειδικευμένες υπηρεσίες μελέτης και σχεδιασμού για πλήθος ειδικών κατασκευών, εκθετηρίων και συστημάτων εξοπλισμού καταστημάτων. Η καταρτισμένη ομάδα των τεχνικών μας είναι σε θέση να φέρει εις πέρας κάθε κατασκευαστικό έργο, να υλοποιήσει κάθε αρχική ιδέα ενός εκθετηρίου POS  ακόμη κι αν δεν υπάρχουν προηγουμένως μηχανολογικά ή κατασκευαστικά σχέδια, εφαρμόζοντας την κατάλληλη κάθε φορά μέθοδο παραγωγής, ώστε να παραδώσουμε στον πελάτη μας ένα τελικό αποτέλεσμα που θα είναι λειτουργικό, εργονομικό και αισθητικά ελκυστικό καλύπτοντας παράλληλα τις πρακτικές του ανάγκες. Συνεργαζόμαστε στενά με κάθε πελάτη ώστε να ενσωματώσουμε πλήρως στον αρχικό σχεδιασμό αλλά και στην μετέπειτα παραγωγή τα επιθυμητά χαρακτηριστικά και τις ειδικότερες απαιτήσεις του.  

 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 

Η ορθή μελέτη και ο άρτιος σχεδιασμός εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη διαδικασία παραγωγής.  Το καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό της VETA ΑΕΒΕ αναλαμβάνει τον συντονισμό της διαδικασίας παραγωγής που θα οδηγήσει στο τελικό προϊόν και την ολοκλήρωση του έργου με την ασφαλή παράδοση της παραγγελίας εντός του χρονικού διαστήματος που έχει συμφωνηθεί.  

Σε πιο ειδικά έργα που περιλαμβάνουν ηλεκτρικές εγκαταστάσεις συμμετέχει μια ομάδα 4 πιστοποιημένων ηλεκτρολόγων και ηλεκτρονικών ώστε να διασφαλίζεται πλήρως η υψηλή ποιότητα και ασφάλεια της κατασκευής.  

Στις επιμέρους εργασίες δύναται να χρησιμοποιηθούν μεταλλικά φύλλα και σωλήνες, χωριστά ή σε συνδυασμό. Εφόσον απαιτείται χρησιμοποιούνται επιπλέον εξαρτήματα και υλικά του εμπορίου για την ολοκλήρωση του τελικού προϊόντος. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας