Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.

ΕΠΙΠΛΑ

Με επίκεντρο την απελευθέρωση της δημιουργίας. 

Ο κλάδος του επίπλου είναι ένας ιδιαίτερα δυναμικός και ανταγωνιστικός με πολλές κατασκευαστικές προκλήσεις σχετικά με τον χειρισμό του υλικού, την ποικιλία των προϊόντων, την εργονομία, την πληθώρα των διαδικασιών και τη μεταβλητότητα του όγκου παραγωγής. Στόχος μας στη Veta ΑΕΒΕ είναι να συμβάλλουμε στην υλοποίηση της αρχικής δημιουργικής έμπνευσης και της μελέτης σχεδιασμού ώστε να εξυπηρετήσουμε τις πλέον απαιτητικές σχεδιαστικές και κατασκευαστικές ανάγκες. Προσαρμοζόμαστε στις ειδικότερές ανάγκες της αγοράς χάρη στην ευέλικτη δομή της παραγωγής. Σε συνδυασμό με την έμπειρη ομάδα μας, στη VETA ΑΕΒΕ, παρέχονται  κατασκευαστικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις εκάστοτε απαιτήσεις, είτε πρόκειται για μεγάλης, μεσαίας ή μικρότερης κλίμακας έργα σε σχέση με τον όγκου παραγωγής.  

Η VETA ΑΕΒΕ παρέχει μια μεγάλη ποικιλία λύσεων για κάθε σας ανάγκη. 

Τα μεταλλικά εξαρτήματα των επίπλων καθώς και το πλήρες σώμα ενός επίπλου μπορούν να βαφθούν ηλεκτροστατικά ή να δεχθούν μια σειρά ειδικών επικαλύψεων. Εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα μπορούν να παραδοθούν ως μεμονωμένα τεμάχια, μέρη υποσυστημάτων ή ολοκληρωμένα συγκροτήματα, γυαλισμένα ή σατιναρισμένα ανάλογα με τις προδιαγραφές. Επιπλέον κατασκευές από αλουμίνιο διατίθενται ηλεκτροστατικά βαμμένες ή ανοδιωμένες. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας