Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
2/12/2022

Η VETA ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ THE ARCHITECT SHOW

Το 4ο The Architect Show θα πραγματοποιηθεί στο Athens Metropolitan Expo στις 10-11/12/2022 και η VETA θα είναι εκεί. Το Architect Show (tAS) στοχεύει να αποτελέσει το σημείο επαφής μεταξύ εταιρειών που προωθούν την καινοτομία και τη σύγχρονη τεχνολογία στον τομέα των υλικών και των κατασκευών με Αρχιτέκτονες, Σχεδιαστές, Μηχανικούς και Επιχειρηματίες Real Estate. Δεν είναι απλώς μια έκθεση, καθώς θα πραγματοποιηθούν πολλές ακόμη δραστηριότητες, όπως εικονικές περιηγήσεις και συνομιλίες αρχιτέκτονα, καθιστώντας την άξια επίσκεψης.

Η VETA, ως κορυφαία εταιρεία στο σχεδιασμό και την κατασκευή αρχιτεκτονικών εφαρμογών, δεν θα μπορούσε να λείπει από μια έκθεση όπως αυτή. Η VETA παρέχει υπηρεσίες βιομηχανικής υπεργολαβίας σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου, αναλαμβάνοντας την υλοποίηση σύνθετων εφαρμογών, καινοτόμων συστημάτων ενεργειακής απόδοσης και μοναδικών αρχιτεκτονικών παρεμβάσεων. Έχοντας συμμετάσχει σε πολλά αρχιτεκτονικά έργα, η VETA έχει αναπτύξει ένα σημαντικό κεφάλαιο εμπειρίας και τεχνογνωσίας.

Θα βρείτε το περίπτερο της VETA στο Booth 1 / Cluster Z, μαζί με τους έμπειρους ανθρώπους της VETA ανοιχτοί για συζήτηση καινοτόμων ιδεών και ανταλλαγή γνώσεων.