Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
7/10/2019

THE ATHLETE'S FOOT ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Sport with style

Be your passion, live your style

Στην διάρκεια του Αυγούστου 2019 η VETA SA υλοποίησε με βάση το νέο concept την παραγωγή και εγκατάσταση εξοπλισμού του νέου καταστήματος της Athlete’s Foot στο Marmara Park shopping center στην Κωνσταντινούπολη.

Η TAF δραστηριοποιείται παγκοσμίως  στο λιανικό εμπόριο μοντέρνων αθλητικών παπουτσιών και ρούχων, διατηρώντας καταστήματα σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο. 

Το εσωτερικό των καταστημάτων χαρακτηρίζεται από μια αίσθηση vintage.
Ενιαίοι χώροι με ειδικά διαμορφωμένες προθήκες παπουτσιών με μοντέρνο design και κύρια στοιχεία το ξύλο και τον πρωτότυπο φωτισμό.

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας στην Κωνσταντινούπολη για την εμπιστοσύνη τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο τους κατάστημα!

 

How we did it.

Μια δυναμική ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών προσανατολισμένων αποκλειστικά στον τομέα του εξοπλισμού καταστημάτων υλοποίησε το project.
 Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας στον χώρο του εξοπλισμού καταστημάτων,
σε συνδυασμό με τα προηγμένα συστήματα παραγωγής και την κάθετη οργάνωση της εταιρείας, διασφαλίζουν την ποιότητα των κατασκευών, την μεγιστοποίηση της λειτουργικότητας  και της αποτελεσματικότητας με όρους οικονομιών κλίμακας και ταχύτητας παραγωγής και παράδοσης.