Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
21/9/2018

Η VETA ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ LONDON DESIGN BIENNALE

London Design Biennale | Σεπτέμβριος 2018

Η VETA είναι επίσημος χορηγός του project "ΑΝΥΠΑΚΟΗ" της Nassia Inglessis, η οποία συμμετέχει με την ομάδα της στην έκθεση London Design Biennale 2018.Το  Studio INI- Interventions by Nassia Inglessis έχει λάβει επίσημη πρόσκληση από το διευθυντή της έκθεσης Biennale για να αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα το 2018 και η συμμετοχή της είναι εγκεκριμένη από την Ελληνική Πρεσβεία στο Λονδίνο. 

Λίγα λόγια για την έκθεση

Η έκθεση London Design Biennale έχει διεθνή προβολή και αποτελεί το ορόσημο του Λονδίνου, το 2016 προσέλκυσε περισσότερους από 250.000 επισκέπτες.

Ανυπακοή από τη Nassia Inglessis

Περισσότερες από 40 χώρες συμμετειχαν στην έκθεση η οποία εστίασε στο θέμα των συναισθηματικών "emotional states". Η ελληνική συμμετοχή παρουσίασε μια κινητική εγκατάσταση, με τον τίτλο ‘ΑΝΥΠΑΚΟΗ’ (Disobedience). Επιλέχθηκε να τοποθετηθεί στην κεντρική αυλή στο Somerset House.

Η VETA, η οποία στηρίζει πρωτοβουλίες που προωθούν νέες ιδέες όσον αφορά στο design, έγινε επίσημος χορηγός του project "ΑΝΥΠΑΚΟΗ" και απόλαυσε τη συνεργασία με την ομάδα της Nassia Inglessis!

 

Δείτε το επιπρόσθετο υλικό