Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
18/6/2021

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ SALVAGNINI P1

Η VETA ακολουθώντας την ολιστική προσέγγιση της συνεχούς βελτιστοποίησης των εσωτερικών λειτουργειών και δραστηριοτήτων της, αποφάσισε τον Ιούνιο 2019 να επενδύσει περισσότερο στις υπηρεσίες της διαμόρφωσης μεταλλικών ελασμάτων. Η VETA χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες διαμόρφωσης panel, για να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για κάθε σας ανάγκη. Η σημαντική τεχνολογική πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια έχει συμβάλλει σημαντικά στην βελτιστοποίηση της διαδικασίας διαμόρφωσης.

Tο P1 είναι η λύση που προσφέρει η Salvagnini ως εναλλακτική λύση στην παραδοσιακή διαμόρφωση, καθώς αναπτύχθηκε για να χωρέσει στα 8τμ, σχεδιάστηκε να παράγει με μόλις 3 kW και βελτιστοποιήθηκε ώστε να εκπλήσσει με την ταχύτητα κάμψης. Συνδυάζει εγγενώς την παραγωγικότητα, με τους αυτόματους κύκλους κάμψης και χειρισμού, και την ευελιξία, με τα καθολικά εργαλεία κάμψης και την πατενταρισμένη κινηματική.

Ανεξάρτητα από το υλικό, το πάχος και το σχήμα του εξαρτήματος που επεξεργάζεται, κάθε συγκεκριμένο εργαλείο έχει πάντα μια σίγουρη, επαναλαμβανόμενη και προβλέψιμη διάρκεια στην VETA. Οι επενδύσεις στον αυτοματισμό αυξάνονται ακριβώς επειδή μας επιτρέπουν να μεγιστοποιήσουμε την αποτελεσματικότητα των συστημάτων διαμόρφωσης, αλλά και εκείνων των μεταγενέστερων δραστηριοτήτων - και επομένως ολόκληρης της παραγωγικής διαδικασίας.

Στείλτε μας τώρα το αίτημά σας.