Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
8/7/2019

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ:

Στη Veta AEBE πιστεύουμε πως το περιβάλλον εργασίας με την διαμόρφωση και την αισθητική του επηρεάζει τόσο την διάθεση όσο και την απόδοση των εργαζομένων. 
Προχωράμε, λοιπόν στην σταδιακή ανακαίνιση των γραφείων σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο architexturestudio.
Η αναβάθμιση της αισθητικής και της λειτουργικότητας των χώρων, σε συνδυασμό με την χρήση σύγχρονων υλικών φιλικών προς το περιβάλλον είναι οι στόχοι που έχουμε θέσει στην ομάδα των αρχιτεκτόνων που έχει αναλάβει την ανακαίνιση. 
Η βέλτιστη διαρρύθμιση επιτρέπει την εκμετάλλευση όλου του εμβαδού του ακινήτου προς όφελος της επιχείρησης ενώ παράλληλα διευκολύνει την ροή της καθημερινής κίνησης των ατόμων.

Επόμενος στόχος, ο οποίος είναι άμεσα συνδεδεμένος με την λειτουργικότητα, είναι η άνεση. 
Η ορθή εγκατάσταση ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών συστημάτων και εξοπλισμού θέρμανσης – ψύξης – αερισμού δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την φιλοξενία των εργαζομένων. 
Ο φωτισμός ασφαλώς παίζει καθοριστικό ρόλο στην οπτική άνεση και στην ανάδειξη της αισθητικής του χώρου. Η ηχοαπορρόφηση καθώς και η ηχομόνωση συμβάλουν σημαντικά στην μείωση του επιπέδου θορύβου εξασφαλίζοντας βέλτιστες συνθήκες εργασίας.