Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
4/7/2018

Η VETA ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ PROJECT NEFOS ΣΤΟ COOK8!

Αθήνα Ιούνιος 2018 – Έκθεση COOK8: “The New Dining Place”

Η κουλτούρα της VETA S.A. είναι άμεσα συνδεδεμένη με πρωτοβουλίες που προωθούν τις νέες ιδέες σχεδιασμού στην μηχανική κατασκευή καθώς επίσης και την αισθητική. Η έκθεση COOK8 είναι μια τέτοια πρωτοβουλία, η οποία είναι καλά οργανωμένη και προσκαλεί τους επισκέπτες να επαναπροσδιορίσουν την αρχιτεκτονική των εστιατορίων.  

Η έκθεση COOK8 ενεργεί  ανάλογα με το ομώνυμο διεθνή διαγωνισμό σχεδιασμού που διοργανώνεται από την DOMÉS International Review of Architecture, ο οποίος συγκέντρωσε 485 διαγωνιζόμενους από 24 χώρες, οι οποίοι συνεργάστηκαν για να παρουσιάσουν 280 προτάσεις για αυτό το πρότζεκτ

Τα τρία πρότσεκτ που κέρδισαν - Glorious holistic, Sea sex & sun and Nefos – είχαν την ευκαιρία να εφαρμοστούν σε  αληθινές διαστάσεις (κλίμακα 1: 1) στο μουσείο Μπενάκη!

Η VETA Α.Ε.Β.Ε χρηματοδότησε την κατασκευή του πρότζεκτ NEFOS. Οι Felix Chun Lam, Ziyang Luo & Yi Ran Weng –οι τρεις σχεδιαστές του  NEFOS – εστίασαν στην επιρροή της δικτύωσης των social media στο σύγχρονο κόσμο.

Each dinner, by means of eight staircases, ascends, alone, into a hovering cloud. Twenty-four reflecting mirrors, which represent the 24 hours of the day, reinforce a solitary, but orgiastic, experience, in between real and virtual space.”