Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
28/12/2017

Η VETA ΑΠΟΚΤΑ ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΣΤΡΑΝΤΖΕΣ

Η VETA επενδύει συστηματικά σε νέες, υπερσύγχρονες τεχνολογίες για τη βελτίωση της παραγωγικότητας των μηχανών και της λειτουργικής απόδοση. Για αυτόν τον σκοπό, η VETA απέκτησε πρόσφατα 3 υπερσύγχρονες στράντζες που θα αυξήσουν σημαντικά τις δυνατότητες πλήρους κατεργασίας μετάλλων της εταιρείας. 

Ο Managing Director της VETA κ. Χάρης Βελετάκος χαιρέτισε αυτήν τη σημαντική εξέλιξη, λέγοντας ότι «Είναι ένα ακόμη βήμα μπροστά στην προσπάθειά μας να φτάσουμε στην κορυφή. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για βελτίωση της λειτουργικής μας απόδοσης αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες κατεργασίας που παρέχουμε και χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονες τεχνολογίες για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας που μας εμπιστεύονται το όραμά τους. Στην πολιτική της συνεχούς επέκτασης και ανανέωσης της VETA, κύριος στόχος παραμένει η απόκτηση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στην κατεργασία μεταλλικών ελασμάτων ακριβείας σε διεθνές επίπεδο».

Με την προσθήκη τριών νέων στραντζών, η VETA αναδεικνύεται σε κορυφαία εταιρεία στην κατεργασία μεταλλικών φύλλων ακριβείας, έχοντας σήμερα συνολικά 11 στράντζες, 17 μηχανές κοπής με laser Bystronic, 3 μηχανές υδροκοπής και 3 ρομποτικούς σταθμούς συγκόλλησης. Δείτε την πλήρη λίστα των μηχανημάτων μας.