Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19.
8/11/2017

Η VETA ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΚΗΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ

Αθήνα, Ιούνιος 2017. Η VETA ΑΕΒΕ ενθαρρύνει και βραβεύει τους νέους στην προσπάθειά τους να αριστεύσουν στον τομέα της μηχανολογίας με τη συμμετοχή της στην Τελετή των Βραβείων Εκπαίδευσης 2016 (Education Awards) που παρουσιάστηκε στο Θέατρον του Ελληνικού Κόσμου στην Αθήνα. Η τελετή των Βραβείων Εκπαίδευσης (Education Awards) είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν φοιτητές, γονείς και προσωπικό, καθώς και εξέχοντες εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, του κράτους, του αθλητισμού και του πολιτισμού. Εκ μέρους της VETA ΑΕΒΕ, στην τελετή παρευρέθηκε ο κ. Γεώργιος Γκάβας, Υπεύθυνος Διαχείρισης Ποιότητας της VETA ΑΕΒΕ, όπου παρέδωσε το σημαντικό Βραβείο στην Κατηγορία Engineering και εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον μεγάλο νικητή.

Τα Βραβεία Εκπαίδευσης (Education Awards) είναι ένας θεσμός που καθιερώθηκε από το Mediterranean College το 2012 για την προώθηση και βράβευση άριστων μαθητών, καθώς και για να τους παράσχει περισσότερες ευκαιρίες σπουδών και απασχόλησης. Με βάση 5 κύρια κριτήρια –ακαδημαϊκές επιδόσεις, πρωτότυπο έργο, προσωπικότητα, εθελοντισμός και κοινωνική δικτύωση– προτάθηκαν ως υποψήφιοι σε δέκα κατηγορίες βραβείων οι καλύτεροι φοιτητές και απόφοιτοι του Mediterranean College, καθώς και άλλων ιδιωτικών κολλεγίων, κρατικών πανεπιστημίων και πολυτεχνείων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Δέκα κορυφαίες εταιρείες, μεταξύ αυτών και η VETA ΑΕΒΕ το 2016, μια σε κάθε κατηγορία βράβευσης, αποτελούν κάθε χρόνο χορηγούς των Βραβείων Εκπαίδευσης και βραβεύουν τους νικητές, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα συνέντευξης για μια θέση εργασίας στην επιχείρησή τους. Στους δέκα νικητές απονέμεται, επίσης, από μια υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές στο Mediterranean College και γίνεται ειδική μνεία της βράβευσής τους στο έγγραφο HEAR του κάθε φοιτητή.